Videa hlavní stránka reference partneři-odkazy E-Shop Ceník hlavní stránka


Wash 1000-odmašťující rozpouštědlo


Wash 1000 je odmašťovací rozpouštědlo s pomalou rychlostí odpařování vytvořené pro odmašťování kovových součástek, elektrických motorů nebo motorů s vnitřním spalováním, plastů, gumy a pro čištění od inkoustů v knihtisku nebo sítotisku.

Wash 1000 může být použit na libovolném typu kovu nebo slitiny lehkých kovů. Wash 1000 nepoškodí lakované povrchy, plasty ani plexisklo. Jednou z významných předností Wash 1000 je vynikající výkon v záchytu molekul, olejů a tuků, což mu dovoluje zůstat aktivní a účinný po delší čas, pokud se použije v nádržích mycích stolů.

Wash 1000 je bez zápachu a může být oprávněně považován za maximálně bezpečný produkt, protože nemá žádné korozívní, karcinogenní nebo dráždivé účinky. Wash 1000 má velmi nízkou zápalnost. Wash 1000 neobsahuje žádné sloučeniny chloru, fosforu nebo čpavku.

Wash 1000 je také účinný na látkách odlišujících se od olejů a tuků, jako je tér , inkousty, silikon a polyuretanové pryskyřice, pokud nejsou dosud vytvrzeny. Wash 1000je vynikající pro odmašťování karburátorů. V opravnách automobilů lze Wash 1000 použít jak na mechanické díly, tak na elektrické součásti. Wash 1000 je účinný i v některých procesech strojního obrábění, jako je tažení nebo lisování, kde může nahradit lubrikační oleje.

Wash 1000 se vždy používá neředěný. Wash lze aplikovat střičkou, štětcem nebo tamponem. Wash 1000 je ideální pro použití v průmyslových myčkách jak s proudovým omýváním, tak ve statických myčkách jako je mycí stůl Faren. Wash 1000 lze rovněž použít v ultrazvukových myčkách. V každém případě by měl být Wash 1000 vždy používán za studena.

Wash 1000 neobsahuje aktivní tenzidy a proto netvoří pěnu.

Možnost použití Wash 1000:
Opravárenské dílny, Autoservisy, Strojírenské operace, Kovové komponenty, Stroje a zařízení, Tisk a sítotisk, Údržbové operace

Alternativami pro čištění součástek je chlorované rozpouštědlo Abiosol a nebo víceúčelový sprej Kutron . Tyto a další výrobky najdete na našm e-shopu v kategorii odmašťovače




objednávky na našem E-SHOPU.
V objednávce uvádějte přesnou dodací adresu pokud je jiná než fakturační.
Pro více informací volejte 777 180 999







Wash 1000 odmašťovač kovových součástek.